keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Portfolio 2013 ja tilannepäivitystä 2kk ajalta!

Joo huhheijaa kun tässä on viimiset kaksi kuukautta lentäny niin ettei huomannukaan! Sinä aikana on ollu kädet niin täynnä hommia ettei oo ees puolikasta lausetta tänne ehtinyt kirjoittaa. Viimeksi oon näköjään postannu tänne helmikuun alussa. Eli sen jälkeen on tapahtunut seuraavaa:

Tein itselleni nettisivut ja päivitin samalla blogin sekä kuvasivustoni ulkoasua nettisivujen kanssa jollaki tapaa yhteensopivaksi. Nettisivujen tekeminen oli kyllä yllättävän koukuttavaa hommaa. Tein näitä ehkä n. 1,5vk melkein yötä päivää. Hyvä kun muistin välillä käydä syömässä ja nukkumassa. Lopputuloksessa on vieläkin viilattavaa, mutta kyllä se siitä. :) Todennäköisesti tässä kuukauden-parin sisään sivuille ilmestyy myös hinnastoa, kun tässä kohta ollaan virallisesti yrittäjiä! Toiminimen perustamishässäkät nimittäin edessä ja parin viikon päähän varattu eka neuvonta aika Tampereen ensimetriin. Jännää! :)
Tää nettisivu projekti oli samalla osa mun verkkoviestinnän näyttöä, josta sain loppuviimein 3 arvosanaksi (asteikolla 1-3) Nettisivuja pääsee tarkastelemaan täältä ja ulkoasultaan hieman uudistunutta kuvagalleriasivustoa täältä. Uudistuneen blogin ulkoasunhan te jo näettekin tässä. Tääläkin tulee varmaan jotain pikku viilausta kunhan kerkiän. Vieläkin on kädet täynnä hommia, niin ei kovin moneen tällaseen ei niin kiireiseen asiaan ole varaa tarttua nyt.

Kokosin ja kirjoitin ja taitoin ja painoin portfolioni. Tää oliki melkoinen urakka, jonka kanssa tuli painittua monta viikkoa ja viiminen viikko sillä intensiteetillä että taisin pari yötä valvoa töihin lähtöön asti portfoliota viilaten. Valmista siitä kuitenkin viimein tuli ja lopputulokseen oon ihan tyytyväinenkin! Tääkin oli osa painotuotteen ulkoasun suunittelu ja toteutus -näyttöä, josta kokonaisarvosanaksi napsahti kans 3.
Mutta tässäteille portfoliota selailtavaksi, myös portfoliossa mainitut työnäytteet lisään jossain vaiheessa tuonne issuu.comiin, kunhan taas jossain vaiheessa ehdin. :)

Tässä ei näköjään ihan kaikki näy niinkuin pitää, osasyynä varmaan se, että se on alunperin tehty CMYK-väritilaan ja vaan käännetty RGBksi luodessani PDF-tiedoston. Mutta pääpiirteittäin siitä saa nyt ihan hyvän käsityksen portfoliosta :)


Valokuvasin 3vk ikäistä Väinö-poikaa. Väinö sai kunnian olla nuorin ketä oon ikinä kuvannu ja varmasti myös valloittavin. :) Väinön kuvista postausta todennäköisesti jo tänään tai sitten huomenna :)

Valokuvasin erästä lahjakasta artistia täälä Tampereella ja nyt työn alla on hänen ensi demonsa levynkansien tekeminen. :) Tästäkin jossain vaiheessa jonkunlaista blogitekstiä, kunhan nyt saadaan ensin kannet viimeisen päälle valmiiksi :)

Kuvasin mallikansiokuvia studiolla upean Jennin kanssa. :) Facebookissa jo muutama maistiainen kuvauksista, lisää tulossa myöhemmin ja myös tänne blogin puolelle!

Kuvasin ystäväni 4v Antti -poikaa, jota sain nyt kuvata jo toistamiseen. :) Ensimmäisistä kuvista on nyt aikaa vajaa 2v. :) Meillä oli oikein vauhdikkaat kuvaukset, kun ensijännityksestä päästiin. Kuitenkin kaiken vauhdin keskellä Antti oli kyllä oikein oiva poika poseeraamaan ja kameraan tarttui monia valloittavia otoksia! Näistäkin myöhemmin vähän kollaasia niin tänne kuin facebookiinkin :)

Osallistuin Missio Rauman OlenNainen -naisten tapahtumaan, jossa pidin studiopistettä, jossa oli mahdollisuus kuvauttaa itsestään studiopotretti ilmaiseksi! Tapahtumassa kohtasin niin monenlaista upeaa naista, että muistellessa vaan hymyilyttää! :) Sain myös hyvää treeniä taas mallinohjaukseen mitä erilaisempien persoonien kanssa. Tapahtuma oli kyllä upea ja odotan innolla taas toista samanlaista! Jonkinnäköistä blogitekstiä yritän ehtiä tästäkin vääntämään ja mahdollisesti lisäämään muutaman studiopotretinkin niistä kuvista, mihin sain julkaisuluvan kuvattavilta :)

Lisäksi näiden 2kk aikana oon taittanu taas pari seurakuntamme lehteä, joita voi käydä lukemassa täälä ja oon kuvannu myös moneen juttuun kuvia ymym.

Meillä alkoi tällä viikolla koulusta työharjoittelujakso. Sain oman työharjoitteluni järjestettyä niin, että saan koostaa sen näistä omista itse hankituista valokuvaus ym. projekteista. Suoritettava tutkinnon osa tulee siis valokuvauksesta.
Tämä tietää sitä, että tulee olemaan tavallistakin enemmän valokuvauksen täyteinen kevät ja aion samaa tahtia jatkaa kyllä koko kesänkin, vaikka harjoittelujakso loppuukin toukokuun lopulla.
Nyt on siis oiva aika varata itselleen kuvausaikoja niin valmistujaiskuviin kuin perhe- ja lapsipotretteihinkin tai vaikka kihlajaiskuviin. Kesällekin on vielä joitakin viikonloppuja vapaana dokumentaarisia hääkuvauksia ajatellen!
Kaikki uudet kuvaukset laskutan aikaisintaan sitten, kun toiminimeni on virallisesti kunnossa, joten tulevista kuvauksista menee myös verot niinkuin pitää :) Hinnat eivät kuitenkaan nouse ennen syksyä, joten nyt on senkin suhteen paras aika varata kuvausaika! Voit lähettää tarjouspyynnön minulle osoitteeseen contact@anriettakuosku.fi

Paljon on siis tapahtunut ja monia mielenkiintoisia juttuja myös tälle keväälle vielä tiedossa. Tarkoitus olisi nyt pitää teitä blogin lukijoitakin ajan tasalla ja kirjoitella tänne vähintäänkin kerran viikossa, mahdollisesti useamminkin mikäli aikataulut niin sallii. :)
Joten, stay tuned ja nauttikaa keväästä ja lämpimistä ilmoista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti