tiistai 6. marraskuuta 2012

Sorbettijäätelöpaketteja!

Tänään oon koittanu ahkerasti keskittyä koulujuttuihin, tarkotus ois tehä ny kaikkia rästihommia tässä pari viikkoo ku valokuvamatskut on käsitelty kuntoon! Parin viikon päästä mennään lauantaina yhen Janican kanssa kuvaamaan intti-kuvia tohon lähimetsään! Janica on siis ny ollu intissä ja on vielä jouluun asti ja haluu jotai cooleja intti-kuvia ennen sen loppumista ;) Tulee varmaan yks mielenkiintoisimmista kuvausreissuista hetkeen! :D pääsen vähä leikkiin kans noitta salamoitten kaa ku sillon on jo varmaan aika pimeetä ku sinne mennää riehumaan.. :D

Mutta tänään tosiaan aloitin ahkerana koulujuttujen vääntämisen! Eli oltiin saatu tehtäväks suunnitella sellaselle  "Jää Herkku Oy" -nimiselle mielikuvitus jätskifirmalle logo ja sen jälkeen suunitella niitten "Jäde-Kristalli"-sorbetti jätski tuoteperheelle paketit, kolmelle eri maulle.
Tällasista tehtävistä mä tykkään! :D Kun saa oikeesti suunitella jotain melko alusta asti ! Eikä vaan lätki annettuja kuvia ja elementtejä paikoilleen.. Logon siis sain tehtyä jo ennen syyslomaa ja tätä pakettitehtävää pääsin eilen illalla aloittamaan ja tänään päivällä väänsin sitten sen loppuun asti!

Eli tässä olisi kolmen eri maun jätskipaketit:

Ensin siinä on siis kansi, sitten toinenreuna, pohja ja toinen reuna :) ja se tulis siis liimattuna siihe ite pakettiin sit. :) (tää template oli siis jo annettu ja määrätty että tän muotonen :))
Ja logokin sielä pyörii, toi Jääherkku -logo siis, "pallojen" värit vaa vähä vaihtuu tuotteen mukaan ;D


Mut mitäs piditte? :D Tulisko teiän syötyä ton näkösestä paketista jätskiä? :D

Ihan viimisen päälle näitäkään en oo hionu (vai miten se kirjotetaan!!) mutta oon kuitenkin melko tyytyväinen lopputulokseen! :D

Nyt sitten tekemään niitä vähän tylsempiä koulujuttuja... -->
Adios! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti