maanantai 12. marraskuuta 2012

Viikonloppu hulinoita! 1/3
Perjantai

Empä oo taas kerinny tänne kirjotteleen, ni saattepa nytten kunnon maratonin viime viikonlopusta ;)
Oli kaikin puolin oikein mahti viikonloppu, joka alkoi siis perjantai-aamuna töihin lähdöllä.. :D
Oli pakko taas testata uusia kirpparilöytöjä ja perjantaina käyttöön pääsikin se harmaa neuletoppi/mekko. Yhdistin sen tollaseen joskus vuos sitte kirpparilta löytömääni harmaaseen neulepooloon ja vyötärölle tollanen kultanen myös kirpparilta löydetty solmittava kultanen vyö. ;)
Alkuu meinasin laittaa tollasen rusetinkin, mutta se oli vähä liikaa ni jätin sen sitte pois ja laitoin yosi yksinkertastetun "kultasen" pannan päähän :) Hiukset piiitkästä aikaa ponnarilla. :) Ja sitten kaivoin ton karvakaulus-villakangastakinkin ekaa kertaa tälle talvelle käyttöön. :) Se ei oo kirpparilta.. :D Vaan Vero Modasta viime talvena ostettu. :) Noi saappaat on kuitenki ne kirpparisaappaat mitkä löysin just! Hyvin on kestäny vettä ja kaikkee ja lämpimätki ne on :) 
Oli muute tooosi kaunis aamu! :) Tässä vähän kuvia mitä otin töistä lähdettyäni.
Se oli sitten töistä DUOon ostaan nuorteniltaan vähä naposteltavaa ja sitten kotio! Matka kyllä tyssäs useeseen otteeseen ku kyykin joka paikassa kuvailemassa. Ihmisiä tais vähä huvittaa mun kyykkiminen, mutta ei se mitään ;) Iha parasta kyl ku on hyvä kamera koko aika taskussa. Ainoo vaa että näitä kuvia sitten kyllä kertyy aika nopeeta ja paljon.. :D


Kaupasta tuli  ostettua kans vähän tollasia kuivattuja hedelmiä. Niitä sit napostelin kreikkalaisen jogurtin ja kahvin kera. <3 noi valkoset kookoskuutiot on kyllä jotain niin parasta! Harmi, että niitä ei myydä yksinään.. :D Tai ainakaa mä en oo nähny. Stockmannilla oli kyllä pussi missä oli vaa noita ja kuivattuja karpaloita, mut seki oli iha sairaa kallis. :/ Nii ja lounaaks söin tollase uberherkku kanasalaatin! Salaatit on kyl nykyää mun lempiruokia. Niin raikkaita ja maukkaita <3 ja kevyitä tietty, seki on iha plussaa ;)
Arto tuli kotii ja päätettii viedä kisuja vähä taas ulkoilemaan kun kerran oli niin nätti ilma! Tajuttii tos viikko sit, että meillä on tollanen pieni metsäsuikale tossa ihan vieressä, ja siihe on iha sikahyvä viedä noita kisuja ulkoilee ku on nii lyhyt matka ja ne rakastaa juosta mettässä! :D
Siinä sit kerkesin vähä valmistelee opetusta nuorteniltaa, mutta aika kyllä juoksi ja kohta pitiki jo käydä suihkus ja pistää ittensä valmiiks lähtee kohti Porttia! Päivitin iha vähä mun asua rennommaks iltaa varten, mutta käytössä oli siis edelleen tuo harmaa neuletoppi/mekko. Sitten vaihdoin paidaksi tollase sinisen vähä "pussihihallisen" kirpparilöydön jostai keväältä ja sitten Lontoon Primarkista löydetyn vyön ja Mallorcalta ostetun krusifiksiriipuksen tuomaa viime silauksen. Sitte otin mukaan kans ton uuden kirpparilöytö-neuleen, kun takin alle kuitenkin kaipaa jo näillä keleillä jotain pitkähihasta. Se oikeestaa sopiki kokonaisuutee tosi kivasti. :)
(Ja koko setin hinta koruineen taas joku 10e, kirpparit kannattaa, ja primarkki ;D )
Kerkesin ottaa muutamii kuvii siitä meiä nuortentilasta ennen ku porukkaa alko valuun taas paikalle :) Ois kyl tarkotus ottaa kuvii iha sillonki ku ilta on meneillään, mutta yleensä en oikee kerkee ja muista :D ja varsinkin kun mun iPhone oli kiinni mankassa koko illan ku siitä tuli ylistysmusaa, ni seki vähä hankaloitti kuvailuja.. ;) ehkä joskus sitten niitäki! Mutta tässä siis pari kollaasia siitä miltä se tila ny iteksensä näyttää ;) 
 Noi oranssit tyynyt pitäis viel päällystää violeteiks ja sitte pitäis hankkii lisää säkkituoleja/lattiatyynyjä. Ja videotykki, jolla sais heijastettuu kaikkee tonne takaseinälle. Mutta kaikki aikanaan :) Hyvin pärjätää näillä nytte ;)
Mut nuortenilta meni iha toooosi hyvin! Puhuttiin vähä viime kertaa liittyen kiusausten vastustamisesta ja Jumalan sota-asusta ja mitä ne kaikki käytännössä meinaa. :)
Illassa meniki sit taas loppuvuorokausi ja kotii pääsin 11jälkee ja siinä mentiinki Arton kaa melki heti nukkuu ku lauantaina molemmilla aikaset herätykset. :)

Ja oikeestaa jatkankin lauantai-sepustuksia huomenna ku kello on juossu taas melki puoli kahteentoista ja mun pitää mennä nukkumaan! :D good night kaikki! 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti