torstai 1. marraskuuta 2012

iLove My iPhone!

Ah, arto kävi eilen viimein hakemassa uuden iPhone5:sen, mikä tarkoittaa sitä, että sain Arton viime vuonna ostetun iPhone4S:n!! <3 Oon nii fiiliksissä! :D Toi mun vanha puhelin oli jo niin romu! On se hienoa kun puhelimessa ihan oikeesti toimii facebook ja sen chatti ja maili ja tekstarienki kirjottaminen on helpompaa jajaja kaikki sovellukset on tuplastiparempia ja KAMERA on oikeesti melko hyvä! Se on nii parasta ku koko aika missä sit meneeki ni on melko hyvä kamera koko aika taskussa, ni saa tää mun valokuvauskin varmaa vähä uusia ulottuvuuksia.. :D Eli luvassa tulee todennäkösesti olee kans enemmä sellasta lifestyle-kuvaa :) Tänään oon ollu iha innossani ja räpsiny vähä kaikesta kuvii mutta ehkä seki homma vähä rauhottuu tässä parin viikon sisällä sillee sopivasti.. :D 
Toinen iha paras juttu kans ollu, että nyt musa kulkee kans niin helposti mukana. Olishan siihe mun edelliseenki puhelimeen saanu musaa, mutta se oli muutenki koko aika täynnä ja lisääminen oli kauhee hankalaa ni eipä tullu ikinä nähtyä sitä vaivaa enkä taas oo jaksanu raahata ipodia mukaa ku siit oli aina akku loppu ku unohin ladata sitä ja kaikkee.. Mut tänään aamukahvia siemaillessa lisäilin tonne jo jonkunäkösen kasan musaa ja tässä ku kerkee ja jaksaa ni vähä vie päivittelen sitä ja kävi nii helposti ja nopeesti.. :D ja aamu lähti iha erilailla käyntii ku sai kuunnella pari tuntia ylistysmusaa :) Se on iha hullua kuinka paljon joku musiikkikin vaikuttaa siihe millane fiilis koko päivänä on. Ja nimenomaan just se ku ylistysmusaa kuunteli aamun ni oli iha eri fiilis, ku joskus kun ajeli autolla töihi ja kuunteli vaa jtn normimusaa radiosta.. 
Toho sai sellasen hyvän raamattu-sovelluksenkin, missä on kaikkii erilaisii aihealueita, esim Jumalan lupaukset / vanhemmuus / ihmissuhteet jnejne mihkä liittyen on esim viikon kestävii lukuohjelmii, eli se antaa sulle jotai raamatunkohtii ja ne käsittelee just sitä tiettyä aihealuetta ja sit voi aina vähä tilanteen mukaa vaikka joka viikolle valita aihealueen mihi haluu syventyy :D En vie kerinny kauheesti testailee sitä, ku piti ottaa päikkärit ku silmät harotti iha ristissä mut ehkä tänään vielä tai viimestää huomenna saan rekisteröityä itelleni sille sen tilin ja alotettua jonku "ohjelman". Oli sielä siis iha vaikka kuukaudenki kestävii tai sit sellasii erilaisii Raamattu läpi vuodessa -juttuja :)

Mutta eipä muuta tänään, kohta pitääki köpötellä kouluun! Taino tunnin päästä, mutta kuitenki.
Tässä vähä räpsyjä tältä päivältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti