keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kuvausreissu Nellin kanssa osa 2+3/3



Toinen mitä tässä ton edellisen kirjottelutauon aikana sain aikaseks oli viimesetkin kuvat Nellin ja mun viimisimmältä kuvausreissulta elokuulta. Samalla reissullta on siis otettu myös nämä kuvat! Mutta nyt siis koko reissun kuvat on valmiina. Sillä reissulla tuli kuvattua selkeesti kolmea eri settiä, eli ton aikaisemmin julkaistun oon nimenny "Intiaani kesä":ksi ja nää kaks jälkimmäistä mitkä sain nyt joku aika sitten valmiiks ovat "Dress to the blue" ja "Moment of Gold" :) Näitte kaa ollu pakko alkaa keksii jotain nimiä, kun muuten ois vaan nellin kaa miljöökuvii 1, 2, 3, 4..jne :D 

Nää on kerinny ny olee hetken jo facessaki, mutta laitoin tänne nyt muutaman kuvan enemmän ni on faceseuraajillekki jotain uutta ;D Nää kuvat on saanu aika paljon photaria, niin voin tässä tällä viikolla myöhemmin pistää vaikka koko tän reissun kuvista jonkunäkösen ennen/jälkeen kollaasin tänne, niin näette vähän lähtötilanteita! Oon tässä vähitellen oppinu pelailee tolla curvesillakin, ehkä jossain vaiheessa jopa voisin aina sillon tällön laittaa jonku curves-säädön jakoon, tykkäisittekö? :)

Dress to the blue











Tässä setissä halusin erityisesti pelailla ton harsomaisen mekon kanssa, ajatuksena oli ehkä eniten se, miten vartalon siluetti piirtyy mekon läpi ku kuvaa lähes vastavaloon, mutta kuvia jälkikäteen kattellessani huomasin että mekko on ehkä vähä turhankin läpinäkyvä.  Mutta onneksi fotarilla saa senkin suhteen tehtyä vähä jotai kikkailuja ja osan kuvista luovutin vain Nellin omaan käyttöön ;D Nää tässä nyt oli vielä tarpeeks siveellisiä! :D Vaikka toisaalta kun miettii mitä kaikkea sitä kyllä näkee kun vaikka erinäisiä muotilehtiä kattelee ja mainoksia, niin eihän tää oo paha ollenkaan, mutta en kuitenkaan nää mitään hienoo sellasessa ylipaljastelevissa kuvissa. Näitäki on muuten tullu mietittyä, että missä on hyvän maun raja näitten asioitten suhteen. Kai sitä tässä ollaan vähän ettimässäkin vähitellen.. :)

No, vielä sitten se toinen setti!

The moment of Gold












Tällanen setti! 
Toi oli nii siistin näköstä miten toi heinikko oikeen kylpi tossa auringon kultasessa loistossa! :) 
Muutamaan kuvaan saikin sen saman fiiliksen mikä sielä paikanpäälläki oli :) 

Loppuun vielä kuva tän reissun jälkeseltä kotimatkalta hienosta auringonlaskusta Kaukajärvellä <3


JA tosiaan tässä vielä tän viikon aikana postausta ennen/jälkeen kuvien kanssa tän reissun kuviin liittyen! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti