tiistai 30. lokakuuta 2012

Studiosettiä Marjan kanssa heinäkuulta!

No nyt on taas menny hetki viime kerrasta ku oon kerinny jotain kirjottelemaan
Tässä välillä oon kerinny väkertää photarissa valmiiks Marjan kanssa kuvatut studiokuvat viime heinäkuulta! Vähä kyllä melkee nolottaa että on menny näin pitkälle, mutta väliin tunkenu juurikin pari hääkuvausta ja kaikkee muuta tällasta mitkä ois iha hyvä saada mahd. pian sit aina kuvatuille toimitettua, ku tää studiosetti taas ollu vähä sellasta et kuvattu omaks iloksemme :) 


Nää kuvat on siis vielä sieltä mun porukoitten autotalliin kyhätystä studiosta!

vähä esimerkkiä autotallistudiosta..
autotalli/varastolta näyttääki ku kattoo kankaan ulkopuolelle.. :D
Nykyään mulla on mahdollisuus kasata studiokamat meiä seurkakunnan nuortentilaan jos sielä (eikä mielellään koko rakennuksessa) oo mitään muuta samaan aikaan. Tää on tietty ollu iha huippu juttu ku meiä autotalli a) on nokialla, eli n.30km päässä täältä ja b) on aika jäätävä talvisin ja jo syksyisinkin. Muistan ku viime alkukeväästä oltiin Nellin kaa kuvaamassa sielä tätä settiä, niin meillä oli sielä joku ihmee auton sisälämmitin pörisemässä ja sitte "tuulikoneena" käytetty fööniki puhalsi täysillä lämmöillä :D Mutta hyvin kyllä palvellu meiä autotalli. <3
kerran oon nyt testannu sielä nuortentilassa kuvaamista, ja hyvin toimi sieläkin! tietty vähä tavaroitten siirtelyy se vaatii ja enemmä kasaamista ja purkamista, mutta on se tilanakin paljon viihtyisämpi ja mukavampi kun se  meiän autotalli... :D
on tää ehkä vähän viihtyisämpi ja kans työturvallisuus vähä parempi ku tuola autotallissa.. ;D
Tossa itseasiassa pari postausta taaksepäin, perhe Lehikoinen on kuvattu sielä ;)


Mutta kuvista vielä. Ylemmässä on halusin kokeilla tollasta vähä jyrkempää valoa. Sen kanssa säätäminen oli ihan oma juttunsa, että sai valon suunnattua just sopivasti sivulta, mutta oon lopputulokseen tosi tyytyväinen. :) Haluisitteko joskus muute sellasia "valaisukaavioita" kuvista? Siis että mistä tulee millanenki valo ja missä on heijastinta ja missä mahollisesti taas jotai mustaa taustaa? 

Ja näihi kuviin halusin taas saada jotenki sellasta "biitsi" fiilistä värimaailman avulla.. :D Ainaki omaan silmään siinä ois nyt vähä semmosta meininkiä, ainaki iha orginaaliväreihi verrattuna, mut miten te nätte sen? :) kun ette oo alkuperäsii nähny. Kiinnostaako muuten nähdä näitä ennen/jälken kuvia, ihan näin yleisesti ottaenkin mun kuvista? :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti