maanantai 6. toukokuuta 2013

Väinö "Vane" the man! :)

Huhuh, ompa taas vierähtäny viikko jos toinenkin. :D Jotenkin sitä aina kuvittelee, että nyt ensi viikolla on aikaa. Tai huomenna, tai ensi kuussa. ja kuitenkin löytää itsensä juoksemassa paikasta toiseen tai yrittämässä tehdä viittä asiaa samaan aikaan koneella.. :D No, nyt on aikaa. ehkä hetki. vaikka oikeesti pitäisi varmaan olla nukkumassa, kun herätys kerran on jälleen 5.30. MUTTA haluan nyt kuitenkin viimein saada kirjailtua tännekin edes jotain pikaisesti! :) 

Eli ajattelin tänään viimein jakaa teille Väinö-vaavin kuvia helmikuulta! Väinö oli kuvauspäivänä siis päivää vaille 3viikkoinen (jos muistan tarkalleen oikein?) ja ai että, en oo ikinä kuvannut noin pientä ihmistä, mutta jäin kyllä heti koukkuun! Ehkä aika iso kiitos siitä herrasmies Väinölle, joka toimi kuin mallin hommia ois pidempäänkin jo tehty :D Nyt en malta odottaa, milloin seuraavaksi pääsen taas kuvaamaan tällaisia "vastasyntyneen" kuvia :) Monia ideoita on jo heräillyt päässä lisää ja oon löytänyt kaikkea kivaa rekvisiittaakin tällaisia kuvauksia ajatellen :) Joten, jos sinulla on oma pieni pienoinen ja haluaisit ikuistaa hänet juuri sellaisena, ota rohkeasti yhteyttä! Takaan, että ideoita löytyy ja toteutetaan niistä juuri ne teidän makuunne parhaiten sopivat! :)

Mutta kyllä tässä alkaa toi nukkumaanmeno aika jo niin kovasti lähestyä (tai olla jo takanapäin) että ehkä lisäilen nyt ne kuvat ja tarinoin joskus lisää kaikista ihanista syntyneistä ideoista ja rekvisiitoista vastasyntyneen kuvauksiin (ja miksei vähän isommankin vauvan :))

Mutta tässä, saanko esitellä, Väinö! <3


2 kommenttia:

  1. Olet kyllä todella taitava kuvaaja! Hienoa, että saadaan sinut kuvaamaan häämme elokuussa. Terkuin, Riina

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavia kuvia! Upeita :) Ihana pikkuinen kuvissa! Taitava kuvaaja olet :) mahtavaa!

    VastaaPoista