perjantai 8. elokuuta 2014

Tilannepäivitys 2/3

Hups! Kyllä aika juoksee.. Työtä (= valokuvaamista ja kuvanmuokkausta) on tosiaan riittäny koko kesän ja oon viimiset viikot tehny melkee joka päivä 12h työpäiviä.... :D Mutta aika vaa juoksee ku rakastaa sitä mitä saa tehdä. Jäin viime päivityksessä vuoden takaisiin valmistumisfiiliksiin, kesäkuulle 2013, joten jatketaampa siitä.

Viime kesä meni vauhdikkaasti, aamut olin apteekilla siivoilemassa ja päivät / illat tuli tehtyä aika paljon kuvia. Mulla oli viime kesänä kolmet häät kuvattavana ja lisäksi muutamia pienempiä kuvauksia. Näistä oonkin mun virallisille kotisivuille ehtiny jo tehdä postauksia. 

Mariannan ja Petrin häitä vietettiin kesäkuun loppupuolella. Olin mukana aamusta lähtien ja sain ikuistaa Mariannan aamun tunnelmia kampaajalla ja meikissä, ennen vihkitilaisuutta Finlaysonin kirkossa. Tässä yksi kuva nopeasta potrettituokiostamme ja täältä pääsette katsomaan enemmän kuvia virallisten kotisivujeni blogista. 


Seuraavaksi vietettiin Lotan ja Viljamin häitä. Lottaakin sain seurata aamusta lähtien ja mukana olin juhlan viime tunneille saakka. Lotta ja Viljami vihittiin Aitolahden vanhassa kirkossa ja juhla oli Pälkäneellä Nuijantalossa. Täältä pääsee katselemaan blogipostausta näistä häistä. Lotan ja Viljamin hääpotretit otettiinkin jo koekampauspäivänä, hääpäivää edeltävänä torstaina. Tää oli tosi kiva ratkasu, kun kuvauksissa ei ollut mitään kiirettä ja saimme rauhassa käyttää aikaa monipuolisessa Hatanpään Arboretumissa. Näistä potreteista tein oman erillisen blogipostauksen ja se taas löytyy täältä. 


Kolmannet häät olivat elokuussa. Riinan ja Ramin häitä sain olla kuvaamassa Porin lähistöllä. Vihkitilaisuus oli Ulvilan keskiaikaisessa kirkossa ja juhlaa vietettiin Nakkilassa, Kokemäen joen rannalla sijaitsevassa Arantilan kosken juhlatilassa. Blogipostauksen näistä häistä löydät täältä.


Sain viime kesänä kuvata myös useammat ylioppilaskuvat, joista pikkuveljeni kuvaukset olivat ehkä kaikkein inspiroivimmat. Veljeni päätti, että haluaa kuvata ylioppilaskuvansa Turun museolaivoilla. Niimpä yhden sukulointireissun aikana poikkesimme myös museolaivoille, toinen pikkuveljeni Tuomas assistenttina. Laivoille piti toki maksaa sisäänpääsymaksu, mutta kyllä se taisi olla kuvien arvoista. :) Täältä löydät vähän enemmän kuvia noista kuvauksista. 

 
Kesän aikana tuli kuvattua monia muitakin yo- ja valmistujaiskuvia, niin studiossa kuin miljöössäkin. Tässä niistä vähän maistiaisia: 
Täytyy kyllä tässä välissä todeta, että vaikka studiokuvatkin voivat olla tosi upeita ja mykistäviä, niin miljöökuvat ovat kyllä ehdottomasti mun suosikkejani! Ne on mun mielestä jotenkin omanlaisia ja kuvattavan näköisiä. Eikä miljöö aina tarkoita ulkona kuvaamista, niinkun näistä lapsikuvistakin osa on kuvattu perheen kotona sisällä. :) Lapsikuviakin tosiaan kertyi jonkun verran, tässä niistä maistiaisia :)
Yhdet promokuvat tuli myös kuvattua ystävälleni Heli Ruotsalaiselle. Näistä teen ainakin varmasti vielä toisen postauksen tulevaisuudessa! :) Heli on siis laulaja ja hänen facebook-fanisivunsa löytyy täältä.
Lisäksi kesän aikana tuli kuvattua monia kuvia kavereitten kanssa. :) Tässä niistä muutamia:

Mutta siinä olikin aika laaja katsaus mun viime kesään. :) Yritän nyt seuraavan postauksen tehdä oikeasti tässä edes kuukauden sisään.. :D Se oliski sitten tilannepäivityksen viimeinen ja sit jos yrittäis vähä aktivoitua iha lyhkäsilläki pläjäyksillä ja kuvaseteillä.. ;) Nyt taas työn touhuun!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti