sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pyjamapartyt!

Voi ku tää aika juoksee. :) Edellisestä postauksesta ja meiän huipuista pyjamapartyista on jo 2viikkoa, enkä oo kerinny kirjotteleen tänne vielä mitään! Tänään nyt sit oon ottanu rennosti ja päätin näin viime työkseni ennen nukkumaanmenoa vielä postailla vähän kuvia tolta päivältä :)
Ainakin meillä oli hyvät eväät ;) Kanasalaattia, vihanneksia ja dippiä, poppareita ja suklaata ja lakuja! <3


Illalla paistettiin vielä tikkupullia takassa! Eli siis pullataikina, joka kiedottiin grillitikun ympärille ja kypsennettiin takassa. Oli muuten hyviä! Ois ollu vielä kermavaahtoa mihin dippailla näitä herkkuja ni oioi! ;) Ens kerralla sitten sitäkin :P

Meil oli kyl ihana ilta ! Oli tosi rentoo olla pitkästä aikaa vaan näin likkojen kesken. :) 
Puhua kaikkee, käydä saunassa, laulaa singstaria, syödä hyvin. Nauraa paljon ja valvoa myöhään. Siitä on onnistunut viikonloppu tehty.

Ei varmana jää viimitteeks tällaseks ;)

Saimpahan uusia kavereitakin! ;) Näitä tassutteli talossa kahdeksan kipaletta, jos oikein muistan! :) 

Mutta nyt on ehkä aika painua peiton alle. :) Jos sitä vaikka heräisi huomenna ja ehtisi vähän kirjoitella mun elämäntapamuutos -projektin loppurutistuksesta, jonka alotin virallisesti tällä viikolla, kun kävin Elixiassa kehonkoostumusmittauksessa.. ;)
Vaikka on tää sinänsä ollu käynnissä jo kohta kuukauden päivät, mutta nyt on ainaki viralliset luvut joista lähteä liikkeelle ja tavoitteet entistä selkeemmät :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti