maanantai 3. joulukuuta 2012

What a beautiful Winter!


LUNTA! JOULUKUU! AURINKOA! ah. <3

Mutta ohohoh, ompa edellisestä postauksesta aikaa jo aika luvattoman paljon! :'D oon tässä tehny kaikennäköstä, pari kuvauskeikkaaki ollu jo välissä ja ens lauantaina todennäkösesti taas yksi!
Yks kaverista joka on armeijassa ja halus jotain armeija-settiä kuteet päällä ennen ku lähtee sieltä tammikuussa ;) toinen sitten lapsi- ja perhekuvaa ja tää kolmaskin toteutuessaan ois siis lapsikuvausta :) Mutta nyt alkais taas kyllä kaipaamaan vähä sellasta fashion-henkistä kuvausta taas! :P

Noista kuvauskeikoista en iha vielä kirjottele sen enempiä, toisesta kuvat jo kyllä lähes valmiina :P toisesta varmaan kyllä tällä viikolla jotai postausta jos vain saan aikaseks kirjottaa :D
Kivaa! Ja sitten sovittiin että pääsen kuvaa yhen kaverin ilmesesti mallikansiota varten kuvia, mutta niitä vasta lähempänä kesää. :) JA siis jätkä on kyseessä, joten vähän eri vinkkeliä taas kuvauksiin! Kivaa :D En malta odottaa.

Pitäis muutenkin saada vähän tota malliskaalaa laajennettua. Intoa mulla löytyis vaikka joka viikko kuvaamaan, mutta ei oo ku vasta pari kaveria jotka viihtyy kameran edessä, niin sitten on välillä vähän mallipulaa. :D Eli mulle saa ilmottautua jos haluaisit joskus kuvailtavaksi! Sun ei tarvii olla mikää nykypäivän muotilehdissä pyörivien langanlaihojen mallien kopio! Se riittää, että viihdyt kameran edessä ;) Toinen kanssa mitä on tässä miettiny, että stailaamisesta / hiusten laittamisesta / meikaamisesta kiinnostuneita ottaisin kans mielelläni kuvauksiin mukaan! Halukkaita? :D
Nimet sit tietty mainitaan kuvien yhteydessä ja kuvat saa myös itelleen, jos haluaa hyödyntää niitä esim jossai portfolioissaan tms. Ja jotai naposteltavaa voin aina kuvauksiin sit vaikka hankkia ja tarjota, mutta sen ihmeellisimpiin palkkoihin mulla ei vielä ole varaa.. :) 
Ellei sitten ole kyse sellasesta keikasta mistä oikeesti itekki saan jotai kunnon palkkaa :D

Eli jos kiinnostais toimia joskus kuvauksissa mallina/stailistina/meikaajana tai hiusten laittajana/yleisassarina, voit laittaa vaikka mailia anrietta.kuosku@gmail.com tai ottaa muhu yhteyttä esim facebookin yksityisviestillä. 
(mut löytää sieltä siis nimellä Anrietta Kuosku)

Tähän loppuun vielä talvifiilistelykuvia! Ihanaa kun tuli lunta ja aurinkokin on paistanu! Ainoa, että pakkanen saisi ehkä vähän lauhtua johki -5 ja -10 väliin, mutta muuten ihanaa <3 Pitäis päästä kuvaamaan jotain ihania talvisia lumikuviakin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti