maanantai 27. elokuuta 2012

Nellin kanssa Kauksulla!

Oltiin Nellin kanssa joku kolmisen viikkoo sitten kuvailemassa Kaukajärvellä. Alkuun kyllä näytti että päivästä ei kuvaamisen suhtee tulis mtn ku aurinko oli pilvessä ja ei inspannu yhtää ja Nellin kisut oli liia sulosii että ei meinannu raaskii ollenkaa lähtee kuvaan.. :D Mutta sitte aurinko alko onneks vähä pilkottelee ja saatiin aikaseks lähtee kamojen kera ettii jotai kivaa kuvauspaikkaa. Alkujaan meillä oli ideana, että laitetaan Nelli veteen ja otetaan siinä kaikkii erilaisii kuvia, mutta ei sitte löydetty sopivaa paikkaa niin näitten vedessä kuvien toteutus siirtyikin sitten, todennäkösesti ens kesään ku vedet ei taida enää nii kovin lämpösiä olla. Mutta löydettii sit onneks pari tarpeeks rauhallista paikkaa missä oli mukaisaa kuvailla! Loppuillasta poljettii vielä meille ja iloksemme huomattii et aurinko on just oikeella korkeudella et se paistelee upeesti toho meiä viereselle pellolle, jote siihenki sit piti mennä kuvaamaan! Illan päätteeks haettii Salesta vähä karkkia ja mentii meille laulaa pari kipaletta Singstaria. <3 mm, parasta :) 

Tosiaa nyt vasta kerkesin näitten kuvien kimppuun käymään, kun ollu tässä välissä kaikkia hääkuvia ja muita mitkä pitäny laittaa näitte omien projektien edelle.. Vieläki kyllä Tuomaksen ja Eevan rippikuvista studiolla otetut on vähä käsittelemättä, mutta tuntuu että se tekee kuvillekin iha hyvää, että välillä vaihtaa muoksailukohdetta ni säilyy sellanen mielenkiinto yllä. :) Ja ainaki siinä jos muokkaa tosi kaua samoja kuvia, ni tuntuu et tulee jotenki iha "sokeeks" sille mitä niille tekee, ni tekee iha hyvää välillä vaihtaa kuvasettiä (tai jopa kokonaan pitää taukoa..:D) ja kattoo niitä seuraavana päivänä sit uusiks.. :)

 Vielä on yks mun ja Nellin kuvausreissu täysin koskemattomana täälä koneella, mut ehkä taas välissä yritän tehä taas muita rästijuttuja valmiiks. ja joskus pitäis jaksaa tehä koulurästijuttujaki! :'D

Mutta tässä tosiaan näitä kuvia nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti