maanantai 20. elokuuta 2012

Yllätyskuvauskeikka!

Huhuh ku kiirettä pitää! :D Nyt on pari päivää jääny postailemattakin..
Mutta kertoilempa tässä ny vähä mitä sit oon tehny.. :)

Sain viime viikolla torstai-iltana tiedon et lauantaina saattais olla tarjolla hääkuvauskeikka. Eipä tienny tiedonantajakaan asiasta paljoa muuta ku yhteystiedot antaa.. Siinä aikani harkittuani päätin tarttua tilaisuuteen ja laitoinki viestiä perjantaina aamusella saamaani puhelinnumeroon. Vähä jännitti millasta keikkaa ois tiedossa ja kuinka aikaseen,  mutta pian sitä soiteltiinki jo perään ja selvis, että kyseessä ois vaan tällanen vihkitilaisuuden ja juhlan välissä tapahtuva miljöökuvaus, joka tulee hääparille täysin yllätyksenä. Ja aikaki oli vasta iltapäivälle ni sehän passas sit oikein hyvin. Lähettii meinaa perjantaina Turenkiin, niin lauantaina kerkes sitte hyvin takas ilman aikasia aamuherätyksiä. :) Otin sitten homman vastaan ja kohta alko jännittää.. :D Ku en oo vielä kertaakaan kuvannu täysin tuntemattomia ihimisiä, ketä en oo ikänä nähny, minkä lisäks nekää ei oo tietosii "joutuvansa" kuvattavaksi.. :D

Iltapäivä meniki sitte tarkastellessa et kamera on kuvauskunnossa ja akun pistin latautuu.
Saimpahan siinä rytäkässä koostettua taas NMC NEWS elokuun taitonkin..
Sitten pitiki lähteä jo Turenkiin.

Seuraavana päivänä palailtiin siinä ennen kolmea ja lievästi jännitti jo... :D
Pakkasin sitten kamat ja lähin aika etuajassa paikanpäälle, että oli aikaa vähä tutkailla ympäristöö et mistä vois kivat kuvat saada otettua. Oli meinaa eka kerta kun sielä kyseisessä paikassa pyörin..
Löysinkin sitten muutamia ihan hyviä paikkoja ja kun hääparikin lopulta saapui paikalle, päätettiin yhteistuumin suunnata läheiselle pellolle. Jännitys ei kyllä vieläkään helpottanu iha kokonaan, minkä tajusin ainakin näin jälkikäteen miettiessäni miten lukkoon menin esim kameran säätöjen kanssa :D unohdin varmaan ihan kokonaan et sellasetki on olemassa..
Onneksi olin jo etukäteen säädelly aika sopivat asetukset kun otin testikuvia pellolta yksikseni. :D

Mutta kuvaus meni mukavasti, vaikka ehkä vähä hiki kerkes sielä auringonpaahteessa tulemaan, ainakin allekirjoittaneelle.. :D Siitä päästin sitten parin jatkamaan juhliaan ja suuntasin videovuokraamon ja kaupan kautta kotiin. Sormet syyhys jo päästä kuvien kimppuun, niin ei meinannu leffojen katselusta tulla mitään, ku kotii päästyä jumitin tähä tietokoneelle.. :D
Mutta maltoin mä sit vähä pitää taukoa ja saatii leffat katottua.. Kuvia sit teinki eilisen ja tänki päivän ja nyt ne o valmiit! 

Pistänki tähä perään muutamia lemppareitani!
Ja onnea Lauralle ja Janille! :)
Kuvat löytyy taas tuttuun tapaan myös täältä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti