torstai 23. elokuuta 2012

Rouvailta!

Tänään pidettiin rouvastuneiden ystävieni kanssa rouvailtaa! (kun näin rouvina ei voi enää tyttöjen iltaa pitää x)) tai pikemminkin rouvapäivää kun puolilta päivin jo nähtiin :D

Ollaan kaikki teineistä asti oltu kavereita (Anni ja Ida oikeestaa iha taaperoista jo) ja joskus yläasteaikoina tehty enemmänki kaikkee hulluu yhes, mutta siinä kun lukioo siirryttii ni elämät vei kaikkii vähä eri juttuihi ja paikkoihi, niin ei ihan kauheasti olla yhteyksissä ja tekemisissä oltu.
Mutta nyt kun Anni ja Idaki tosiaa tänä kesänä siirty tähä rouvaselämää, eli elämäntilanteet on ainaki semisti samanlaiset ja asutaa kaikki taas samassa kaupungissa, niin on näkeminenki taas vähä helpompaa. 

Se on nii parasta ku on niitä ystävii, kenen kaa välit ei muutu oikeestaa mihkää vaikka olis monta vuottaki välis ettei oikee oo tekemisis. Tänää ainaki aika niiiiin juoksi ku nähtii ettei tajunnukaa ku yhtäkkii oli menny jo kuus tuntii! :) Ja monet naurut naurettii, vaikkakaa ei ainakaa vielä tänää iha yhtä villisti ku sillo joskus..Mutta kuitenkin parhautta! <3

Käytii rouvaporukalla eka kaupassa ostamassa vähä salaattiainesta ja kohteeseen palattua alettiinki vääntää herkuinta kanasalaattia! 

Pieni yllätyskin saatii siinä salaatinteon lomassa, ku Ida löys meiä säilykepersikka tölkistä sellasen pikkusen kuolleen kaverin.... ! Empä kyllä tiiä mite se sellanen on voinu suljettuun säilyketölkkiin joutua, mutta joo.. eipä sitte viittitty niitä persikoita siihe salaattii heitellä.. Mutta namisalaattia tuli kuitenki!!! :) Salaatista en muistanu ottaa kuvaa, mutta meiä pikku kaverista otin:

tollane pikkune sinne oli joutunu. eipä viittitty persikoita sitten salaattii pilkkoa..

Siinä hetki salaattia sulateltiin ja nauruhermoja viriteltiin, niin mahtu masuun jälkiruokaakin!

Tarkotus oli tehdä suklaafondueta, mihi dippailtais sit hedelmii ja vaahtokarkkeja. Meiä suklaa sit kerkes iiha pikku hetken olla liikaa liedellä ja no, eipä ollu enää kovin juoksevaista sen jälkeen, mutta eipä annettu sen meitä häiritä!
 
Jäi Annin hieno fondue kuppi tuikkuineen käyttämättä.. :D Komee kyllä toi meiä suklaaklimppi ... :D

melkosia herkkuja nää kyllä silti oli <3


nams <3


parhautta!


 Olipa kyllä niin parasta! <3 
Kiitos tytöt, tai rouvat oikeestaa siis! :D kohta taas uusiksi! 
Ehkä sillo saadaan se fondue kuppoki siihe käyttöö mihi se on tarkotettu.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti