perjantai 24. elokuuta 2012

Rääkkireeni elixiassa ! +viime keväistä studiomatskua!

Olipa tappava aamu elixiassa tänään.. ! :D jäi viime yönä unet vähä lyhykäisiksi ku tein veikan ja serkun rippikuvia taas eteenpäin ja aika vaan juoksi. luulisin että saan ne tänään valmiiks, ni ehkä illalla tai huomenna lisäilen niitä sitten tännekin!
Mutta tosiaa, aamulla piti kuitenki herätä taas töihi puol6, varmaa 5h yöunien jälkeen. Siitä sit pyörällä töihin (se tunne ku tuntuu pyöräillessäki että vois nukahtaa siihe!) ja kolme tuntii ahkeraa siivoomista... no olin sit kuitenki piristyny vähä ku pääsin töistä ni ajattelin että meen sit kuitenki elixiaan cykling ja 500kcal tunnille niiko olin alunperin suunitellutkin. (ja olin unohtanu kengät sinne eilen ni ne piti kuitenki mennä hakemaan)
Cykling tunnillaki oli jo aika sairasta, varsinki ku viimisen sykehuipun ajattelin oikeesti vetää kunnolla. Vedin sielä vaa silmät kiinni ja huulta purren et kyl tää tästä rehkitää loppuun! ja siel jo mietin et ehkä jätän sen 500kcal väliin. Mutta jotenkin huomasinki eksyneeni sinneki saliin. Vedin sen kyllä sit aika kepeästi (vaikka fiilis oli kyllä kaikkee muut ko kepee!!) ja sitten ku pääsin pukkariin viimein, oli pakko vaa istua joku 10min... :'D koitin kirjottaa tekstiviestiä ja kädet vaan tärisi ja päässä jotenki pyöri/huippas. Totesin vaan että eipä oo kovin fiksua tulla tollasee rääkkii nii lyhkästen yöunien ja aika heppose aamupalan (ja kolmen tunnin siivoomisen) jälkee! Oli ekaa kertaa pakko ostaa vie joku protskupatukka ja istuu aulaa mössöttää sitä että sai ees vähä energioita takas et pääs pyöräilee viel kotiin. Eli mitä tästä opimme...?
NUKU kunnolla yöunes jos meinaat mennä tunniks rääkkijumppaan! :'D

Nojoo, mutta nyt tässä ennen ku päikkäreille meen, ni voisin lisäillä teille vielä vähän viime keväänä Nellin kanssa meiä hienossa autotallistudio viritelmässä otettuja studiokuvia!
Meillä oli tuolloin siis yksi oikein mielekäs lauantai, ku oltii saatu autotalli viimein taas kuvauskuntoo. (tyhjennettyy se kaikenmaailman ulkokalusteista ja ruohonleikkureista jne ja vähä siivottu ja imuroitu)
Sitte meillä oli kauheet kassit kaikkee jotai ihme rekviisiittaa ja eri vaatekertoja jne. Sain kaikkia iha outojaki ideoita, mistä ei kaikki sit oikee toiminukkaa nii hyvin ku olin  visioinu, mutta ainaki hauskaa meillä oli! ja muutamia iha hyviäki kuvia saatiin aikaseksi.!
Tollo ekaa kertaa kokeilin kans kuvaamista suoraa läppärille, nii et näki sen kuvan siitä heti ottamisen jälkee. Se oli aika kätevää, ku pidin sen näytön nii et nelliki näki minkänäköstä siitä tuli ja osas sen poerusteella aika paljo ilma ohjaustaki aina vaihtaa asentoo jne. :)

Mutta tässä siis niitä kuvia muutamat:
2 kommenttia: