maanantai 3. syyskuuta 2012

PHlearn ja miljöösettiä Nellin kera! :)

Heijjjj!

Empä oo hetkeen taas kerenny mitään tänne kirjoittelemaan! Oon ollu vähä kipeenä ja sitten toinen iso juttu miks en oo mitää kerenny tänne laittaan on, että löysin sellase iha mahtisivun, ku PHlearn missä on kaikkia hienoja tutorialeja photariin ja muuhunkin! Eli jos yhtää photarin kaa leikkiminen kiinnostaa ja haluis oppii kaikkii uusii kikkkoja ni tonne kannattaa eksyä! mutta VAROITUS! sinne saattaa sit oikeesti eksyä niin että huomaamatta vierähtääki koko päivä.. ;D Tosiaan, joskus viime viikolla sain jo mukamas noi Nellin kaa otetut miljöökuvat valmiiks, mutta sitte eksyinki varmaa samana iltana tai seuraavana tonne ja pakkohan sitä oli alkaa leikkimään vielä lisää niillä kuvilla.. :D
Ja oon kyl tosi tyytyväinen että tein niin, koska oon ny paljo tyytyväisempi tähän settiin! :)
Tää setti on siis kuvattu tossa elokuun puolessa välissä ja tältäki reissulta on vielä puolet kuvista koskematta, mutta ne on vähä eri lokaatiossa otettuja, jote on varmaa iha luontevaa laittaa niitä vasta myöhemmin. :)
Lähettii tosiaa Nellin kaa vähä pyöräillen seikkailee tonne sellasta lenkkipolkuu mikä melki kiertää Kaukajärven. Sieltä sit löydettii sellanen pieni peltoläntti mikä näytti kohtuu rauhalliselta ni mentii sinne kuvaa! Ja saatiinki tosiaa iha kivaa matskua! :) Oon muute kyl huomannu että kameran jalustalla teen nykyää kaikkea muuta paitsi laita kameraani siihen :D se on esimerkiksi ollu tosi hyvä heijastimen teline, kun oon joskus ostanu sellasia jättipyykkipoikia, ni niiillä ku laittaa heijastimen siihe kepukkaa mistä yleensä väänneltäisii sitä kameran asentoo, ja sitte vähä jalkojen pituuksilla saa vaikutettua sitä suuntaa et osottaako heijastin enemmä yläkanttii vai suoraa tms ni melkeen saa korvattua elävän assistentin ;) no ei kyllä oikeesti iha niin, on siinä välillä vähä juoksemista ku pitää mennä korjaa heijastimen asentoo ja ei silläkää iha joka kulmaa saa katettua samalla lailla ku toinen ihminen pystyis tekee, mutta oon se ollu tosi kätevä sijainen ku mulla ei oo vielä ketää vakioassaria kuka jaksais tulla heilumaan heijastimen kaa :DD

Oon muute kans iha innoissani, ku varmaa tänää illalla pistän tilauksee tämän: 
Eli toi on kaukolaukasin, mistä itestää näkee ton kuvan minkä kameraki näkee! Siitä onki sit montaa hyötyy mulle. :P Niiko suurin onkelma on tuntunu välil että vaik kui usein tekis mieli mennä kuvaa ku on hieno ilma ja ois mieles joku kiva paikka mihkä mennä ja ois just koko päivä vaa aikaa, ni sitte ei saakkaa ketää mallia itelleen, ni ton kaa voin sit vaa lähtee ja ryhtyy ite itelleni malliksi x) Ja tietty helpottuu kans kaikki kaverien kaa kuvien ottamiset, ku tos kameras ei oo ollu ku se 2s tai 10s ajastin, mikä ottaa sit tasan yhden kuvan ja pitää taas juosta takas kattoo et millasta tuli ja painaa uusiks ja juosta takas, eikä enää tuu sitäkää ongelmaa et sit vahingossa meenki sellasee kohtaa et multa rajautuu puolet kropasta pois. :) Tää juttu siis lähti siitä ku oltii Tuomaksen ja Eevan rippijuhlissa ja piti ottaa sukukuvaa koko porukasta, niin se osottautu vähä hankalaks sen juoksemisen kaa. onneks sielä kyllä riitti niitä ei sukulaisiakin, niin sain lopulta yhet painamaan laukasinta, mutta tästä kaikesta seuras kuitenki se, että mun mamma, eli isän äiti halus sitte antaa mulle vähä rahaa kaukolaukasimeen, että tällasetki tilanteet hoituis vähä helpommin jatkossa... :D Toi kyllä on sen verra kehittyny malli että saan äitiltäki muutamaa siivouskertaa vastaan sit sponssia ton ostamiseen. Mutta mielummin kerralla ostaa sit kunnollise ja sellase mille varmasti löytyy käyttöö useemminki ku sukukuvia otettaessa! :) 

Mut kello rientää! Nyt lisään niitä kuvia ja sitte riennän kouluun!! 
(Oikeesti ois kyl saikkua tänää mutta pakko mennä ku en oo ton open tunneilla kerenny olee vielä tän koko kolmen viikon aikana ni alan kohta varmaa olee vähä liikaa jäljessä!! :s)

1 kommentti:

  1. Multa löytyy kaukalaukaisin kun kamerasta valmiiks, ostin nimittäin kameran jossa on wifi toiminto, samsung nx1000 kameran :) tee Joonas (hope so you know who) :)

    VastaaPoista