sunnuntai 9. syyskuuta 2012

I love phlearn.com

Seikkailin tänää taas PHlearnin sivuilla ja bongasin sieltä tällasen jutun:
Noi oli kyll nii parhaita :D Siinä on jaksanu nähä vaivaa. Pitäisköhä sitä itekki joskus kaivaa omat vanhat barbit jostaki porukoitte autotallista ja tehä jotai täntapasta settiä.. :D Luulisin kyl et oon varmaa vähä sellanen luonne että mulla menis hermo näpertämisessä... :D

Toi sivusto on kyllä ollu tosi hyödyllinen tässä lähiaikoina! Tai ainakin inspiroiva! Kattelin tänää tän
videon, ja pitipä päästä kokeilee kaikkee mitä tosta oppi (ja muutaki mitä on ny tässä parin viikon aikana imeny tuolta :D) ja lopputulos on tässä: Ja tässä ihan vain vertailun vuoksi orginaali:

 

Ainaki omasta mielestä fotaroinnin jälkee tunnelma on aika erilainen ku alkuperäses :)
Tää on kans vähä esimakuu siitä mitä on tulossa kun saan edellisen miljööreissun kuvia taas kuntoo! 
Itseasiassa on kyllä samaa reissua ku edellisetkin, mutta eri "setiksi" nää kyllä sit lokeroisin :)
Mut eka hoidan kyllä Marjan kanssa jo heinäkuussa otetut studiokuvat valmiiksi!
Eli niistä varmaa jokunen ilmestyy tänne toivottavasti ens viikon aikana. 8)

Ostin tänää muute iiiihanan talvinahkatakin ONLYsta, siinä on sellanen yli-ihana karvareunushuppu!
Pitää huomenna napata kuva vaikka siitä ku kerran on se kaukolaukasinki siihe kameraan. x)
Tai sitte ihana peiliteini kuva :D kun laitetaan huomenna vihdoin mun ostamat peiliruudut kiinni meiä makkarin seinää, ni on sit jossai semivalosassaki paikassa peili. Eikä tarvii enää juosta aina pimeään eteiseen kattoo miltä näyttää, ny se tulee sillee et vaatekaapilta näkee suoraa siihe 8)

Mutta nyt nukkumaan! jos osaan ny irtaantua tästä fotarista ollenkaan... :D

2 kommenttia:

  1. täältä on nii kivaa lukee mitä sulle kuuluu!ikäävä. mut jee, kivaa kun laitat niitä mun studiokuvii valmiiks, en malta oottaa :) olis kivaa mennä sit taas joskus kuvailee kun tuun kotii! je hei sä oon löytänyt nyt sellaisen ihanan karvakaulus talvitakin, jipii!kiva jos laitat siit kuvan :) tuntuu vaan niin hassulle et te ostelette siellä talvitakkeja kun mä ostelen tällä hetkellä rantamekkoja. oon ihan innosta piukeena kun oltiin viime vkl rannalla ja varsinkin maanantaina sydneyssä oli tosi lämmin, wohooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä mäki pääsen kohta ostelee kesämekkoja tai ainaki vähintäänki pukeutuu niihi ens viikolla.. ;)) hehe. mutta joojooo, mennää ottaa kuvia sit ku tuut takas! vois ottaa jotai ihania talvilumikuviakin jos on kivat lumihanget täälä joskus tammikuussa. ellei tuu kakkaloska talvee... :D sit ois ihana ottaa kans sellasella kunnon lumisateella kuvia ku isot lumihiutaleet jää hiuksii ja ripsii ja kaikkee. 8)

      Poista