torstai 10. tammikuuta 2013

Että tällasta tänään.. :D


Tänään tuli sentää herättyä normaalisti puol6. En kyllä muuten eilenkää saanu unta ku vasta puolen yön jälkee :s vaikka menin nukkumaan siis siinä vähä 10 jälkeen. No, aamulla sen kyl huomas ku eka herätys oli siis soinu 05.00 ja toinen 5.20 ni heräsin onneks sit johki torkkuun tollo 05.30.. Ei siis mitää mielikuvaa kuitenkaa noista aikasemmista herätyksistä. :'D Mut virkeenä nousin ja hyvin kerkesin kuitenki töihin. :)

Aamupalaksi taas kahvia maitovaahdon kera ja kreikkalaisen jogurtin sekaan pilkoin tällä kertaa banaania, ku mustikat oli päässy jo huonoiks jääkaapis. :D Mut toiki sopi toho tosi hyvin!
Olin jotenki iha yli hyvällä tuulella tänäänki aamusta. Kuljin vaan koko aika mairee hymy korvissa. :D Enkä oikein ees tiiä miks, ei mitää iha erityistä syytä sille. Jotenki vaan koko aika kumpus ajatuksii siitä kuin hyvin tällä hetkellä on asiat kuitenkin elämässä. :)

Töihin piti sit heti laittaa uudet farkut testiin :P Niiin tykkään noista punasista, ne on nii pirteet :) JA tosi hyvät päällä, ei kiristä tai purista mistään, sillee huonolla tapaa. :D Eilen kyllä sanoin Artolle että ihanaa ku on pitkästä aikaa sillee hyvällä tapaa kireet farkut :D Se ei oikein ymmärtäny et miten se voi olla ihanan tuntusta, vaikka kivalta näyttääki. x)
Tänää kuuntelin taas musaa melki koko työpäivän, vaikkaki loppuajan vaa toisella korvalla ku ihmisii alko tulee paikalle :) Jango -sovellus on muute tosi jees olla puhelimessa! Se on siis vähä niiko sellanen "nettiradio",  että mitää tarkkoja biisivalintoja siinä ei voi tehä, mutta määrittää et minkä tyylistä musaa haluu kuunnella. Se on tosi hyvä ainaki sillo jos kaikki oman puhelimen musat on kovin kulutetut jo ja spotify on liia kallis :) 
Erityisesti tää Daughtryn biisi Home sai mut tänään nii hymyilemään. :)

 

No töistä lähinki tänään suoraan kotiin, kun oli ollu puhetta Arton kaa et mennään Elixiaan sit yhessä ennen ku se tulee koulusta ja ennen ku mä meen kouluun.. 
Ulkona niin ihastelin taas ku kaikki on niin valkosena. Se on jännää ku pilvisenä päivänä koko mailma näyttää melki mustavalkoselle.. :D 
Tässäkää en oo värejä yhtää vähentäny, mutta melkeen mustavalkosilta ne näyttää.. :D
 Arto oliki just lähössä kouluun ku tulin kotiin. Tarkotus oli alkaa vääntää koulun rästijuttuja ja
hetken siinä olin hereillä, mutta varmaa puol11 aikaa alko tää univelka vähä painaan taas silmii ja päätin mennä päikkäreille..

En sit laittanu herätyskelloo soimaan, ku ajattelin, että saan kyl nukkuu vaikka 3h unetki jos nukuttaa ku tota univelkaa on kuitenki kertyny ja Arto tulee varmaan joskus 1-2 välil kotiin, ni viimestää sillon sit herään..

Näin luulin.. :D

Loppujen lopuks heräsin 16.45 ja Artoo ei näy vieläkää missää ja mun ois pitäny jo lähtee kouluu mut en ollu vie syönykää tai mitään.. :'D Jotenki luovutin sit samantein sen kouluun menemisen kanssa, koska en yhtää tykkää mennä myöhässä kouluun ja oisin ruuan tekemisen ymym jälkee kerenny sinne varmaan vasta seiskaksi. Meillä menee sitäpaitsi koulun ovetki lukkoon joskus seittemän aikaa jo. Laitoin Artolle sit viestii et missä se kuhnaa ja aloin tekee ruokaa. :D Artokaa ei ollu ilmesesti huomannu ajan kulumista :D
 (Se oli siis jääny koululle tekee jotai juttua luentojen jälkeen)

Kattelin sit Elixian ohjelmasta et 19.45 siel menis Functional Training -tunti ja jos oikee muistan ni oon kerran joskus ennenki ollu sillä ja tykänny, ja se ois voinu olla sellanen mihi Artoki ois voinu tulla. 

Mut eka ruoka. Päätin tehä uunilohta ja paistettuja vihanneksia ja salaattia ja lämmitin taas vähä jämäriisiä vie sekaan (+ Artolle perunoita :D)
Oli muuten värikäs lautanen :D
Kala on kyllä niiiin hyvää ! Vähä vaa kallista :/ Mut toisaalta, liha on kyllä muutenki tosi kallista nykyään.. :s Toi on lidlin DeLuxe D-leikattua lohifilettä, maksaa 7,99e/kg ja on kyl tosi laadukasta. Ei siitä yleensä löydä ruotoja ja sit toi paketti oli jonku n.750g painonen (n.6e), ni kyl siitä kaks ihmistä melkee 3kertaa syö, kun pilkkoo sen valmiiks "annoskokoihin" ja laittaa pakkaseen pusseihin ne annokset mitä ei vie käytä. eli se tekee sit n. 2e/kerta. Et ei se kyl paljoa muutakaa lihaa kalliimaks tuu.. Kalaahan ois hyvä syödä kai pari kertaa viikos :) Ehkä pitäis itekki alkaa tekee sitä vähä useemmin.

No ruuan jälkee Arto oli jotenki iha väsyny ja meni makkarii loikoilemaan ja sit mäki menin kainaloon ja yks kaks oltiinki molemmat nukahdettu.. :'D Heräsin sit taas joskus 10 aikaa illalla.. Että eipä täs tänää paljoa muuta oo tehty ku nukuttu.. :D no ehkä sitä vois olla univelat aika kuitattuja nyt. Paitsi kello on kohta 2 yöl ja mua ei nukuta yhtää mut herätys ois viideltä taas.. 
No ehkä tää unirytmi tästä parin viikon sisään ees vähä tasaantuu.. :D

Jäi kyllä harmittamaan ku se Elixia jäi nyt tältä päivältä väliin. Päätin, että voisin joka tapauksessa käydä aina töitten jälkee Elixiassa tekemässä ees jonku reilu puolen tunnin kohdistetun reenin, vaikka ois suunitelmissa mennä päivemmällä yhessäki. Oon kuitenki siinä melkee vieressä ku töistä lähen ja sit ei ainakaa tarttis harmitella jos päivän reissu jääki syystä tai toisesta tekemättä.. 

Mutta teimpä taas vähä ruokaa tossa ku heräsin, päätin käyttää ainaki päivältä jääneen salaatin, mutta sit kaipasin jotai "lihaisaa" siihen, mutta iha kunnon lihaa en viittiny alkaa kypsentää. 
Niimpä tein munakaan, minkä pilkoin sit salaatin sekaan. ja raejuustoa taas tietty. Sit keksin paistaa pannulla vähä ananasta ja heittää sitäki sekaan ja pari aurinkokuivattua tomaattisuikalettaki pilkoin viel mukaan. Sit viel vähä Hesen paprika-curry kastiketta ja yum! Valmista. Oli taas tosi hyvä salaatti :D Ku ois jaksanu ni ois voinu vie punasipuliiki silputa, mut sitä en ny jaksanu enää laittaa.. :DKisut mourus taas ulos parvekkeelle, ni päätin itekki käydä haukkaamassa vähä raitista ilmaa, ku on vähä "tunkkanen" olo ku on vaa nukkunu koko päivän.. Ulkona oli kyl taas nii nättii ja tykkään niin meiä jouluvaloista parvekkeella, että en oo raaskinu niitä ottaa pois, vaikka loppiainen meniki jo. Ehkä sit joskus huhtikuussa viimestää.. x)


Mut nyt voisin kyl mennä yrittämään, josko saisin unenpäästä kiinni. 3h tässä vielä kerkeis nukkumaan, ni ehkä se vois tän päivän unisaldon päälle olla iha sopiva määrä.. :D

eli Hyviä öitä! <:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti