lauantai 19. tammikuuta 2013

Viikko nr3/2013 !

Tästä tulee niiiin huippu ilta! :P

Mennään viettämään tyttöjen kesken kunnon "pyjamapartyja", valvotaan pitkään ja lauletaan singstaria ja syödään sopivasti ;) 

Parasta! =)

Mut siis viikko on menny tosi kivasti! :)
Viime viikon perjantain kökköpäivästä selvittiin ja ilta oli jo ihan hyvä!

Lauantaina UFFilla oli tasarahapäivien 1€ päivä! = taivas :D

Kävin sielä kyl torstainaki ku oli 2€ päivät. Yhteensä 15e sain kulutettua to ja la ja mukaan tarttui mm. kahet farkut ja pari tosi kivaa takkia kevättä varten ja neule ja huivi ja sellaset hauskat pusakat :P Tarvii kattoo jos saisin vaik ens viikolla aikaseks ottaa niitte kaa vaika asukuvatkin!Sit lauantaina Marja tuli meille iltapäivästä ja mentii heti ekaks pihalle vähän kuvaamaan! Oli upee päivä ja auringonlasku just meneillään! :) Saatiinki niiin paljo ihania kuvia että en oo ees kaikkia kerenny vielä viimeistelee mitkä haluisin laittaa kuntoon ! :P

Kuvia voi käydä kattelemassa jo AnriettaKuoskuPhotography -facebook sivulta (ja samalla sivusta saa tykätäkin ;) ja laajempi postaus niistä tulee varmaan ens viikolla mun Catch the Moment -blogiin :)

Tässä niistä kuitenki ny pari maistiaista: 
Sitten maanantaina taas kuvailin Janican kanssa studiosettiä! Meil oli hauskaa ja kuvia kertyikin parin tunnin aikana vähä yli 500 :D niissä on sit ollu läpikäymistä, että löytäis sieltä sellase inhimillisen määrän viimeisteltäväksi. Niistäki postausta tulossa tonne Catch the Moment -blogiin varmaan ens tai sitä seuraavalla viikolla!

Mutta maistiaiset nyt niistäkin ;)

Sitten oon tällä viikolla käyny joka päivä salilla paitsi tänään ja yrittäny syyä melko terveellisesti! Piti saada vähä samoihi lukemiin ku ennen joulua, ja tänään katoin vaa'alla että tais jopa onnistua :D

Sitten värjäsin hiukset! Ei mitää radikaalia, taas vähä blondimpaa :P 
 Oli kyl jännää värjätä ku se väri näytti iha siniseltä :D mut blondi siitä tuli, onneks :D

 Löysin mä sittenki pari kuvaa missä on uffilta ostettuja vaatteita päällä!

Eli toi musta pitsipaita on sieltä 2e ja sitte toi violetti pusakka 1e ja oikeen puoleisen kuvan farkut 1e :P
Sitte ostin Tokmannilta hieman meikkejä ku niiltä poistuu toi MNY kokonaa valikoimasta ni kaikki meikit oli 1e/kpl :D
Eilen oltiin sit äitin kaa shoppailemassa yhteisen cykling ja 500kcal -tunnin jälkeen ja siis tarkotus oli löytää ens viikonlopun mamman 80v + Hanna-tädin 50v synttäreille mekko! Meil oli kyl tosi nopee reissu, meni ehkä 20min ja molemmille oli löytyny mekot ja mulle kengätki! Ja noiki oli taas kunno löydöt ku mekko 20e ja kengät 20e! 
 Toi koskarin yläkerras InStock -liike on kyl nii mun ja äitin vakio juhlapuku paikka! Ihania värikkäitä mekkoja ja kohtalaiset hinnat ! :) kannattaa käydä kurkkaamassa jos itelle jotai juhlamekkoo tarvii ;)


Ja sit oon ihastellu auringon nousuja ja laskuja täl viikol! :) hurjan kaunista! ja onneks päivät on jo pidemät, kohta tulee kevät ja kesä ja lämpö ja valo! ah!
mutta nyt tuli kiire, pitää pakata ja lähtee kauppaa ja sit hakee Marjaa ja kohti Suskia ja PYJAMAPARTYJÄ! :P jee!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti