sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Joululahjat :D


Anteeks, tää on ny paaahasti myöhässä ja sen takii jätänki tän postauksen hyvin kuva-painotteiseksi! :D Halusin kuitenkin tän tänne lisäillä vielä tässä ennen kaikkea muuta ku kerran lupailin meiä lahjoista vähä tarkemmi myöhemmi sepustaa. x)

Mutta tällasta mm. lahjakääröistä löytyi:

Artolta tollasta angrybirds PIG vadelma shampoota <3 tuoksuu muute tosi hyvälle :) ja sit shakeri mihkä saan sit aina salin palautusjuomat sheikata ;) Sit tietty suklaata, noikaan ei jääny ainoiksi paketeiksi.. :D Ja sitten pari CD:tä, Jason Uptonin Glimpse -livelevy ja Ana Paulan ja kumppaneiden Suomi valtaisuimen edessä cd :)
Sitten Denniksen lahjakortti (joka muuten kulutettiin jo 3.1 meiän 3v vuosipäivän kunniaksi ;)) Sitten Artolta sain tollase hienon ite askarrellun lahjakortin NewYorkeriin :D oisitte nähny mun ilmeen eka ku näin ton summan.. Sit takasivulle arto oli taiteillu pienen käyttörajoituksen.. ;) Mutta voi olla varma että tätä korttia tuun vilauttelemaan sille tässä 4vuoden aikana .. ;D Iskä oli nätisti paketoinu vielä tollasen Nordean verkkopankista tulostetun lapun, joka todisti, että ne oli siirtäny mun "kameratilille" sen verran rahaa, ku mun just käytettynä ostamani objektiivi oli maksanut!
Sitten saatiin tollanen maitovaahdotin! :) sillä saa sit tehtyy vaikka aamukahviiin tollaset kivat pehmoiset maitovaahdot ;) Vähän luksusta muuten niin tuskasiin aamuihin... ;)
Pikkuveikoilta sain tollasen valokuvaukseen liittyvän kirjan, jonka oppeja hyödynsin jo heti joulun jälkesenä lauantaina, kun piti iskän vanhemmista ottaa studiomaiset kuvat niitten eteisessä :D Eli hyvinkin hyödyllinen opus, jos ainakin jo perusteet kameran käytöstä ja mielellää vähä studiovalojenki tms. käytöstä haltsaa :)
Ja sokerina pohjalla: tässä tää jo aikasemmin mainitsemani objektiivi! Canonin ef 85mm/f1.8 USM <3
Näitten lisäks paketeista löyty myös sukkia ja mikrokuituliinoja ym. ja Artolla vielä kaikkea muutakin, mutta tässä nyt tällanen lyhkänen postaus näistä, että saimpa tänki nyt tehtyä :D Parempi se kai 2vk myöhässä ku ei ollenkaan, vai miten se meni? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti